MENÜ

Ózdi Nyugdíjas Klub

3600 Ózd, Árpád Vezér út 29

"Nyugdíjas a nyugdíjasért"

Biztonság, Méltóság, Önmegvalósítás

2018. március 21-én az Ózdi Nyugdíjas Klub megtartotta az éves beszámoló Közgyűlését. A tagság elfogadta az előző évben végzett munkáról szóló beszámolót, a Közhasznúsági jelentést, az előző év mérlegét és eredménykimutatást, a Felügyelő Bizottság jelentését. Ezután sor került az új Választmányi tagok megválasztására.

 

2018. február 14-én jó hangulatű teadélutánt tartottunk, kulturális rendezvénnyel összekapcsolva. Péderi István verseket szavalt, míg Csizmár Jánosné magyar népdalokat énekelt. Mindannyiunk számára nagy élmény volt a rendezvény. (képek a képgalériában)

 

2018. január 1-jén jól sikerült újévi bállal köszöntöttük a 2018. évet.

 

Minden kedves klubtagunknak Boldog, sikerekben gazdag új évet kíván egészségben a Nyugdíjas Klub választmánya.

Az Ózdi Nyugdíjas Klub pályázatot nyújt be a 2018. évi NCA pályázati kiírás működést elősegítő és szakmai programjainak megvalósítására.

 

       

10 éves az ózdi Nyugdíjas Klub

 Az 1999. szeptember 16-ai alakuló ülésre nem kevesebb, mint 70 ember ment el az Alkotmány úti székházba. Az Ózdi Nyugdíjas Klub elnöke Sulyok István és titkára Kurucz János lett. A sikeres induló évek után, 2001-ben Prosek Gyulánét választották elnöknek, titkárnak pedig Bellér Lászlót.

Már a kezdetekkor maradandóat alkotott a tagság: Paplitzky Pál kezdeményezésére létrehozták a Városi Múzeumban a sporttörténeti kiállítást, amelyből oroszlánrészt vállalt magára a volt kézilabdázó, a szervezet titkára, majd elnöke, Bellér László. A klub teret biztosít az azonos érdeklődésű tagok rendszeres találkozóinak, tánc és énekcsoportot hozott létre, minden évben elfogadott program alapján szervezi a nyugdíjas klub tagjainak kikapcsolódását, szórakozását, kultúrális igényeinek kielégítését.

Ezekről és természetesen még sok mindenről számolt be 2009. október 16-án a Nyugdíjas Klub nevében Sulyok István első és Bellér Lászlóné jelenlegi elnök a 10 éves jubileumi évfordulón az Olvasó Egyesület Tánctermében.

A visszaemlékezés, majd a jövő várható feladatainak ismertetése után mintegy 150 fő a Holdfény Étteremben finom vacsora elfogyasztását követően zenés, vidám hangulatú rendezvényen idézte fel az elmúlt tíz év történéseit.

Hírek:

Számviteli beszámoló kivonata

Az Ózdi Nyugdíjas Klub tagsága a 2016. március 16-án megtartott Közgyűlésen egyhangú szavazással elfogadta és jóváhagyta a klub 2015. évi közhasznú jelentését az alábbiak szerint:

A 2015. évi egyszerűsített éves beszámolót 52,0 eFt. tárgyévi eredménnyel, 460,0 eFt. mérlegfőösszeggel.

Összes bevétel: 2435,0 eFt.

Összes kiadás: 2375,0 eFt.

Az Ózdi Nyugdíjas Klubnak tartozása nem  áll fenn és az alapszabályban megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően, eredményesen működött.

Ózd, 2016. május 30.

Ózdi Nyugdíjas Klub

            elnök

 

 

 • Pályázatok
  2018-02-08 13:54:41

  Az Ózdi Nyugdíjas Klub 2018-ban pályázatot nyújtott be a NCA kiírásaira.

  A működési támogatás elnyerésére benyújtott pályázat száma:

  A szakmai támogatásra benyújtott pályázat száma:

 • Pályázatok
  2018-02-08 13:54:41

  Az Ózdi Nyugdíjas Klub 2018-ban pályázatot nyújtott be a NCA kiírásaira.

  A működési támogatás elnyerésére benyújtott pályázat száma:

  A szakmai támogatásra benyújtott pályázat száma:

 • Boldog Új Évet!
  2018-01-02 17:10:59

  Az Ózdi Nyugdíjas KLub ezúton is kíván miden tagjának, pártolónak és érdeklődőnek sikerekben gazdag, egészséggel teli boldog új évet!

 • Állami kitüntetés az Ózdi Nyugdíjas Klubnak
  2014-04-21 17:49:53

  Rangos állami elismerésben részesült az Ózdi Ipari Örökségvédők Baráti Köre!

  A Műemlékvédelmi Világnap alkalmából a Belügyminiszter által adományozott Forster Gyula emlékéremmel tüntették ki az Ózdi Nyugdíjas Klub keretében működő ipari örökségvédő baráti kört, elismerve több éves eredményes tevékenységüket.

Szavazás

Mit tenne Ön fel a honlapra?
Több eseményt?
Több képet?
Asztali nézet